viernes, 17 de abril de 2009

Ja baixen

Ai que vagoneta estoy!! Una altra vespraeta de divendres a l'oficina... Per sort ens han desactivat el filtro d'internet i ja podem entrar a pagines warres... Que noooooo, que jo no soy de esas, que jo entre a casa del libro... a fieltro maniaaa... a l'imdb... de lo más intelectual vamos. La cosa és que ara podem entrar a les típiques webs xorra que posen fotos xorra i vidrios xorra. Porte ja un rato navegant i plorant de la risa, faig algun que altre paronet per asomar-me a la finestra i controlar que la dona de l'esglesia Santa Maria col·loca correctament el llençol amb la creu de Sant Jordi. Ara els balcons del centro están de lo más adornaos. Si no tenen llençolet tenen cartell de Se vende o se Alquila, haure de contar a vore que hi ha més.
La meua cosina enguany no posa la bandera pirata perque els veïns li van llamar l'atenció el passat any, veges tu la bobà, si jo puc posar un Spiderman al balcó en Nadal en comptes d'un Papa Noel... però bé. La plaça de dins ja no pareix la plaça de dins has de sortejar les barres per poder entrar a fer-te un café i si demanes un café en gel et posen un plis-plai... "ai la maniaaaa". Pel que pareix un dels meus veïns es fester a muerte... i parlant de muerte ahir vaig dinar a la filà Judios, com sempre suuuper bé i molt bedn atesos per Joanet, esta vegada no vaig caure nio en va apareixer a la butxaca de l'abric un rei mago amb gamell i tot de l Betlem (eso és otra historia) la cosa és que de postres vaig demanar una cosa que es dia : "Muerte por xocolate" evidentment dec ser inmune al xocolate perquè morir lo que es diu morir... pos no. 3 m'haguera menjat!
Per on anava? Si, el meu veí filaero. És que posa marxes mores a tope, al principi en feia gràcia imaginar-me'l pel corredor de sa casa amb els braços ben alçats mirant el sostre i saludant les teranyinyes, però és que escoltar al dia més de 4 vegades Juanjo... pos cansa, casi tanto como el Xipi Xipi. Vale pitjor seria Caravana, però... la cosa és que porte una setmana xiulant marxes. A mi el que més en mola és vore les bandes passar, serà per que els músics són la festa, i sobretot en fixe en els percussionistes.... I ahora los tambores, de xicoteta volia tocar els bombos. tam tam tatatatam... no he vist cap xica que els toque... serà que tampoc ens deixen?¿?¿
En fin que per fi són les 6 i he quedat per estrenar la terrasa del Dayli amb la primera... bueno miento, amb una de tantes mentiretes de l'any i un colpet de pastor!!

5 replicantes:

Lluís dijo...

Però Miri! I eixe domini de les marxes?

No, si encara et portarem pel bon camí...

senilDion dijo...

No sé si tens visites des de Mart. Si en tens, este post els resultarà absolutament imcomprensible.

És que tot això s'ha d'haver vist!

Mirims dijo...

Ai és que Utilit-za una linea melodica, que es bassa en la reexposicio del tema utilitzant, la simple matizacio en la reexposicio, i a alguna linea de enllaç quedant una armonia plana i repetitiva.

PAM!

Lluís dijo...

Uiii, quasi me la pegues, però eixe comentari es referix a "Chimo", no a "Juanjo", jijiji...

Definitivament, pocs sabran de què estem parlant.

Mirims dijo...

Caxisss, m'has pillat.

No crec que en llisca ningu des de MArt, estaria loco si ho fera... O igual sí, i el que estan fent és informar-se per a una pròxima invasió alienígena...

Si és aixi... Dr. Guerau 23, 4ºD