viernes, 10 de julio de 2009

Diez negritos salieron a cenar; Uno se ahogó y entonces quedaron Nueve.



Es celebren 70 anys de la primera edició d'aquesta novel·la d'Agatha Cristie... No m'he pogut resistir a comprar-me la nova edició que han publicat (y con esta ya tengo 3). Sí, són eixes coses que fem els frikis del llibres (se podria desir que casi sóc una gafaspasta) Però pense que éste és un dels llibres que ha d'estar en totes les estanteries... un classico vamos.

Ahir, mentre el rellegia en va vindre al cap la pel·lcula, vaig buscar a la caixa on guarde tots els DVD's, no paga la pena tindre'ls ordenats, perquè no hi ha forma d'ordenar lo innodernable, quan tens al mateix dvd Posesion Infernal I, II i III, Una Conejita en el Campus i un capítol de Redes.

La cosa és que vaig trobar dos dvd's amb la peli... La primera era la bona, bueno per a mi. La filmada en el 45, perquè vamos la super produccion hispano-germana-italo-francesa del 74, és un petardoooo, però petardo infumable. Lo siento però soles salvaria al sexi d'Oliver Reed.

En cap de les dos el final és el final, i canvien mooogolló de coses del llibre (no sé si me mola eso). Ara l'editorial RBA convoca un concurs per a que ens inventem un nou final del llibre... Pedrito presentat, tu que eres un artista. Encara que el premi siga un cutre viatge a London per a dos persones... i dic cutre premi, perquè hui en dia por 10 euros te vas a London (però açò és un pensament meu) Jo no ho faig perquè supose que convertir-los a tos en zombis devoradores de cerebros no seria adequat per a l'època, encara que visto lo visto en la verssió dels 70 on l'acció es desarrolla a Iran... possss que quieres que te diga!!

Para verssiones me quedo con la de Cluedo. Que no salen negritos però que el rollo és el mateix i a més et rius un rato.

FIN

0 replicantes: