lunes, 31 de agosto de 2009

L'any de l'antipàtic

Enguany serà el meu any. Sí senyores enguany els antipàtics estem d'enhorabona, i tot gràcies a un virusillo que algú va deixar escapar d'un laboratori... i no vull senyalar però algo debe saber el simpàtic Donald Rumsfeld.

Enguany ni besos, ni abrasos. M'encanta, perquè no hi ha pitjor martiri que repartir besos. Ja sabeu la tirria que en fa eixa costum de besar-se per dir-se hola. Muac, muac. I ara por la gràsia de las autoridades sanitarias tot este rollo s'acabao. Si hem de canviar de forma de saludar jo estic per implantar el d'Spaceball... Corte de mangas i tiriri tiriri amb els dits
Ay que antipàtica eres... no, no perdona que si lo dicen las autoridades sanitarias...
I sí, en podeu dir hipòcrita. Lo acepto. Perquè les autoritats també recomanen no fumar. Però temps al temps que estic en ello, i si finalment aconseguisc deixar-mo en convertiré en una exfumadora d'eixes insoportables que donen la brasa. Cof, cof (onomatopeia de tosir) tira pa Lorxa amb el cigarro que en molesta el fum. Ai no a la disco no que la gent fuma i m'estorba.
Autoridades sanitarias... vais a crear un monstruo... ja vos arrepentireu ja!

3 replicantes:

senilDion dijo...

Deuries d'haver-te reservat les cinc temporades de The Wire per a l'any antipàtic. De totes formes, a que ta molao???

Osukaru dijo...

No hi ha mal que per be no vinga, eh?.

Hale, ara ja ho se!.

Nota mental: Quan veja a la Mirims, saludar des de l'altra punta del pub i bramar "Ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee". Don't kisses.

Mirims dijo...

Senil... mancantaoooo!!!

l'altra punta del pub ... com si nomes es vegerem en els bars... mmmm, a si que soles ens veem en centros de perversion ay!