jueves, 22 de enero de 2009

Tempus fugit



Fijarse que són les 8 de la nit i encara estis a l'oficinaaaa!!!!!! I en queda un ratet encara... Vale no em queixe, que per un dia que curre, no? Estava dale que te pego escribint tot el que demà dirà el boss a la roda de premsa i m'he dit, que coño, voy a escribir algo en el blog que lo tengo medio abandonao. Lo que pasa és que tampoc sé que contar... I mira que m'han pasao cosas... El segrest del dissabte, per exemple. Que va escomençar amb un: "Pues podriem quedar a esmorçar al mercat demà" el divendres i va acabar en un "No és la primera volta que veig als broseros netejant la plaça" el diumenge. Una auténtica aventura en plan road movie, que ens va portar del esmorçar del mercat, a la Venta Nadal a posar-se fins les celles de xulles i botifarres per dinar i pegar una palissa al futbolin a un par de moteros. Per acabar soltant-lis improperios (piropos subiditos de tono mayormente) als funcionaris monisipals.

Ara m'encenc un filter... quan me'l acabe tanque el xiringuito que els ulls en fan xispetes d'estar tot el dia de cara a l'ordinador... i en la soneta que tinc hui!!! Casi en valdria la pena dormir ací. No, no voy a apartar esa idea de mi cabesa que ya pase prou temps ací, més que a ma casa. El filter se està acabando... en realitat vaig a apagar-lo perquè a la màquina no quedaba Camel i m'he comprao Chester (el de los xicos malos) i m'està fent un mal de cap...


En fin... jo crec que ja està bé.



Au.
(que xove no?)



4 replicantes:

Osukaru dijo...

Moooooolt xove!!. Aixó de quan es??.

Va a ser veritat això que diu Toni de que hi ha tabaco que li fan mal de cap?... Aixó no ho indica en les cajetilles :P

Un beset!

Anónimo dijo...

jajajajaj men recorde de eixe dia, jajaja i de la pesinaaa. ;P

kayako saeki dijo...

akabe trobar el teu blog i m'agradat molt...
nomès volia ke ho sapigueres i animarte a ke continues escribint les teues cosetes perque hi ha gent com jo a qui ens agrada molt llegir-te.
per cert els pelutxes de l'altre blog son una passada.

Anónimo dijo...

però no ho contes tot, perquè si vas anar a dinar a la Venta Nadal, és segur que vas estar fent olor de fum fins el diumenge!! :)

pd. vinga, que no fa tant de temps d'eixa foto! ;)