miércoles, 25 de marzo de 2009

Evidentment aquest diumenge no vaig poder ixir a comprar el periòdic. Ara molaria dir: "no soporto levantarme y no poder leer las noticias del día tomando un café y fumando el primer cigarrillo del día" en plan novela de treintañera triunfadora a lo Helen Fielding. Però les coses com són, encara no tinc 30 i puc permitir-me confesar que compre el periòdic el diumenge pels crusigrames. Vale que de paso li pegue una miraeta, sempre començant per darrere, porque lo de delante ya me lo se.

He de dir que per herència paterna compre El PAis. De xicoteta col·leccionava les portades de Pequeño País, que era la revistilla que llegia els diumenges al mas mentre esperava que arribaren els meus cosins per anar-nos d'aventura o banyar-nos als malecons.... Aiii és que escomença a fer bon temps.

Ara, mon pare llig El Mundo... ho sé, podria ser pitjor.... de fet és pitjor perquè en va confesar que comprava El País perquè ixia la llista de la loteria del dissabte... però com que ara ja no en compra... Crec que el que no vol, dient-me eixa escusa, és que el bonegue com vaig fer quan va confesar que escoltava la COPE. Eso sí, l he dit que de ahí no pase.
Tot siga dit, en va bé que compre El Mundo per que cada setmana tinc una nova pel·licula per vore i de gratis.

Aquesta setmana, donat que vaig estar vegetant fins les 8 de la nit... m'he quedat sense crusigrama blanco de El Pais. Què pots pensar... pos vaya tontà, pues sí. Però ací una se las daba de lista perquè era capaç de fer el crusigrama blanco a soles i en un ratet, bueno, ha veces más. Aquesta setmana m'he hagut de conformar amb el crusigrama de El Mundo. I m'he tornat loka... no és que fora lista, és que yja m'havia acostumat a les definicions de El Pais i "El hermano de Moisés, primer sumo sacerdote de los hebreos" i "El cuarto hijo de Abraham, que habitó en el sudeste d ePalestina y dio origen a un pueblo bíblico" m'han pillat en bragues.

Està clar que el to periodístic i el color polític d'un i altre periòdic és molt diferent... però tiene que llegar la sangre a los crusigramas?¿?¿?¿?

Destaque especialment la 14 vertical:

"Por sus engaños a los dioses, fue condenado en los infiernos a subir una
roca por una pendiente eternamente"
Te cagas... A ningú que li pase, encara que a més d'uno li nugaba la "roca de la vergüenza" a l'esquena i el comdemnava a pujar la costera del Gurugú!
P.S. El germà de Moisés és Aaron i el quart fill de Abraham Madián...
Au cacaus

3 replicantes:

Anónimo dijo...

pero mirieta como has fallado esa?? es que no te acuerdas de la cancion de Lapido??
http://www.goear.com/listen/cc5abf7/Mi-Nombre-es-Sísifo-Lapido
"mi nombre es sisifo!!"

Mirims dijo...

Aiii

Aquí estoy un día más
entre la cumbre y el abismo,
es mi castigo hasta la eternidad.
Lo diré otra vez, otra vez ...
mi nombre es Sísifo.

senilDion dijo...

Aprofita estos últims dos posts i fes un altre sobre la relació causa-efecte.

Vau fer els xurros al final?