viernes, 27 de marzo de 2009

Pensamiento és un nom d'una planta

  • A voltes pense que molaria ser com Johnny Mnemonic, però soles en lo de tindre un port usb al cap... tu sabes lo que nos ahorrariamos escribiendo!!! soles s'hauria de pensar, i de ahi a l'ordenador... Et podries descarregar música i pasar-te-la al cabolo aixina als caraokes no costaria tant llegir les lletrees de les cançons... també ajudaria que les teles no foren de 14 polsaes i no es permetera pujar a l'escenari a cantar amb un grau d'alcohol superior a cero coma algo. Com no conduisc no tinc ni idea de quant alcohol és molt i quant és poc
  • Si jo fuera presidenta... ma mare seria ministra d'economía... se iban a enterar de como se sale de una crisis.
  • Una de dos, o li esciuen el telepronter en Times New Roman 72 o Iñaki Gabilondo deuria de plantejar-se posar-se ulleres.
  • Pensaba que a Cristian el de Pasa Palabra se le habia ido la pinsa rodant l'anunci de los tallarines i per no repetir l'escena el dire la va donar com bona pensant... quien se va a dar cuen si van a estar mirando los tallarines... Tallarines con parmesano rellano... que jo pensaba ... parmesano rellano... relleno, rallado ... qè ha pasao? I no! el parmesano rellano existe!! Què coses.
  • Des de "AF.P.V.Q.P.G.P.F.A.A.T.G.D.C." "l'Associació de Frikis Que Poden Vore Qualsevol Pel·licula Gore Però els Fa Asco l'Anunci de la Tortilla Gigante de Carrefour" Demanem que facen el favor de no gastar animals per fer els anuncis.
Què voleu? És divendres, són les 6 i mitja i hace tarde de mentireta en la Plaça de Dins.

0 replicantes: