martes, 25 de agosto de 2009

Torne a la monotontonia sense ganes i en por. Sense ganes perque quan uno perd la i·llusió per les coses que li importaven res pot animar-lo i amb por a no saber enfrontar certes situacions. Sí senores, torne a estar bajo mínimos, i l'ambient general no ajuda massa.

Després d'un mes... 30 dies de va-canses puc dir que llevat del fet de posar-me morena he cumplit amb tota la llista de coses per fer que tenia... i más.

Vaig acabar de vore The Wire, y me confirmo, Mcnulti és un cabrón sense remei... pena que me gusten los cabrones sin remedio tanto.

M'he posat al dia amb Lost i ja estic ansiosa per saber qui collons és Jacob i que li pasa a Locke.

Però el que més he fet ha estat llegir... llegir per no pensar. I he llegit massa. Vaig escomensar amb Vida i Destino i les seues 1114 pàgines, éste era un dels que tenia pendents (una de esas cosas que se hacen por a...) Denso, muy denso, des del meu humil punt de vista clar. Pensava que amb ell tindria prou, però en una setmana el vaig ventilar aixina que en vaig pillar un curtet, Seis tumbas en Munich. Molt xulo, molt curt!! Una tarde. Llegir-lo va ser con vore una peli (pot semblar raro però así es)
Després vaig descobrir que a mes de la tele plana de 38 pulgadas mon tio m'havia deixat en herència varios llibres de Henning Mankell, del que a partir de hui en considere fan, encara que tots els seus llibres siguen igual. Després de tant d'assassi i misteris vaig tirar cap als llibres d'encefalograma plano... de amorios i pulpurina vamos. "Perdona si te llamo amor" i "Las cosas que no nos dijimos". No vaig aguantar molt més l'ambient rosa palo i ara estic amb "el Terror" recomendació de Pedro, encara que en sembla que no el podré acabar... i no perquè no estiga bé, sino perquè té la lletra molt xicoteta i en sembla que després de tot m'han augmentat les diòptries.
Però no tot ha estat tant soso aquest mes eh! Que també he fet altres coses... en sociedad. He recuperat algunes amistats perdudes, encara que també he fet per perdren altres. He fet alguna que altra caminata... pasant prou por quan se m'ha fet de nit de camí, per cert.

Eso si, m'ha faltat alguna que altra partideta al Trivial, i espere que algú es senca aludit ejjejee.

I fin, ja esta bé de donar la brassa.

Au

5 replicantes:

Plissken dijo...

Si quieres te lo cuento, jejeje, El terror, menudo tochazo. Con tanto hielo y frío y humedad es ideal para combatir las calores ;D

Mirims dijo...

A mi lo que más me pone es pensar en esos marineros, solos y sucios encerrados en un barco y desconectados del mundo... mmmm. Ya sabes a una es que le tiran los brutos

Lluís dijo...

Siéntome aludido... i té fàcil apanyo, que per ací hi ha una altra que té ganes de fer també una partideta...

I "Vida y Destino" el tinc en un racó, després de nosequantes voltes de tirar-me enrere el seu volum... es llig fàcil?

Mirims dijo...

Mmmm digamos que para espertos com tu no et resultará tant pesat... jo és que sóc de moderna...

Osukaru dijo...

Sembla que les vacances t'han cundit, ara be, hi ha que revisar eixos ànims una miqueta.

Enga, enga, enga, engaaaaaaaaaa!!.