miércoles, 16 de septiembre de 2009

Coses que mai s'obliden

L'altre dia en van vindre al cap unes paraules del mestre de matemàtiques de l'escola. Ho recorde con si fos ahir. Estàvem a l'aula de setè i ens explicava les arrels quadrades. "No vos preocupeu, açò ho oblidareu pronte, perquè ho calculareu amb la calculadora. Certament ara no tinc ni idea de com es calculen, de fet no he hagut de calcular-ne mai. Però recordant-ho en van vindre al cap altres coses que per molt que pasen els anys no oblidaré, eixes coses que t'ensenyes de "carrerilla" que ocupen espai al nostre disc dur i que per molt que alliberes espai no desapareixen.

Mercurio, Venus, Tierra, Marte, Jupiter, Saturno i Plutón. Bé, Plutón ja no. O com A, ante, bajo, cabe, con, contra, de, desde, en, entre, hacia, hasta, para, por, según, sin, sobre, tras, mediante. Bé en sembla que mediante ja no val tampoc. 16 de novembre de 1979, 11 de setembre de 2001, 12 d'octubre de 1492, 10 de novembre de 1989, 4 de setembre de 2006, 23 de desembre de 2008...

He de parlar seriament amb l'informàtic per a que en formatege el cervell, amb l'edat en semba que he d'escomençar a fer espai i hi han massa coses que vull oblidar.

4 replicantes:

Osukaru dijo...

Joder!. Tens rao!.

A mi encara em resonen pel cap (allà per on brama el subconscient)
aquelles cançonetes que ens feen apendre en anglés. Te'n recordes d'aquella que fea...
Bababa black ship, how many wool, yes'a, yes'a three bags full. A one for the master, a one for the (laguna) a one for the little boy who lives on the lane.
?¿?¿

Què por!!.

Mirims dijo...

jajajajaj ya te diiigooo cara higoo!! Que ens van fer????

Viper dijo...

Modo pedorro on:

Deus tindre un virus al disc dur, et falta "Urano", "Neptuno" i "so".

Modo pedorro off (jurjur)

Mirims dijo...

Però pedorro, pedorroooo jajajajaja