viernes, 25 de septiembre de 2009

Les filles de ZPEl titular de hui és que EFE ha censurat la foto de la família Zapatero i els Obama... Segons diuen perquè el president no vol que les seues filles apareguen als mitjans de comunicació. I, que voleu que vos diga... viendo lo que hay ho comprenc. Da xavo les xiquetes, no sé si el look gòtic amb vestits negres i botes militars es deu a un acte de rebeldia de les filles del president o és que realment es vesteixen axina, cosa que justificaria la negativa de ZP a que isquen en fotos. I no m'estic clavant amb la seua forma de vestir eh! Cadascú que porte el que vulga, però vamos a ver... una recepción oficial amb el presi del món que ja era negre abans de ser-ho (és que en va fer molta gràcia aquesta frase) no sé tal volta deurien d'haver-se vestit més "adequadament". Si jo fora filla del presi del govern com a mínim portaria un vestit de Custo. Fins i tot acceptaria que hagueren portat una samarreta de la selecció espanyola de basket, como dándole en los morros a Obama, no se.

Espere les reaccions de hui a les noticies, tal volta el defensor del menor també prenga cartes a l'asunt i tal i com va fer amb Andreita li demane a Josele i a Sonsoles que no deixen que la seua prole es faja pública, i si ho fan, que ho fagen a la moda o algo.

Palabra de pija.

2 replicantes:

toni dijo...

pero mira que eres pijillaaaa jaajajjaa quien lo diria

Osukaru dijo...

Et done tota la raó, pots ser gòtic, heavy, o lo que t'isca de ahí baix, pero el sentit comú per saber com has de saber vestir en cada moment s'ha de tindre.

Per l'amor d'un "serdo" que vas a fer-te una foto i a casa del president d'Estats Units (i encara que fora el alcalde de Catamarruc)!!!!.

I els seus pares, què?. No sabem dir-li a la xiquetes: Nenas, así no salís a la calle!!. Desde luego...