viernes, 16 de octubre de 2009

Hola que tal?

És divendres, són les 22.00 i estic al meu metre quadrat ara decorat amb posters i ordenat, ejem. En una hora un mag traurà peliles d'un sombrero de copa. Crec, ben bé no ho sé, però la funció no és apta per a menor, o això diu ell. La cosa és que acabem de sopar i pot ser que les dos canyes que m'he pres m'hajen pujat un poc al cap.

Demà, dissabte a les 10.30 h. he de tornar a estar ací per a l'entrega de premis de l'associació de Sant Jordi... 45 minuts de passar llista i 150 xiquets (looo meeenos) pujant i baixant les escales de l'escenari per arreplegar una carpeta i una caixa de pintures Alpino de 24. Jo soles he guanyat un concurs escolar, a l'institut, van publicar a la revista un relat i en van donar 10.000 pessetes en llibres i música. Encara tinc el casset de Los Rodriguez, Sin documentos i el Màquina total no se quin número. El Tirant de Bromera, Un món Feliç i Les claus de vidre... Tot s'ha de dir, però haguera preferit les 10.000 peles.

Ay, un cliente...

Algú se'n recorda de Señalin???? M'encantaria saber qui va guanyar amb eixe dibuix... haurà cobrat drets d'autor???? Jo encara veig camisetes per ahi eh!!! Bé a passat mitja hora i no he trobat cap imatge a Google de Señalín, per l'amor de Déu que he provat totes les combinacions i res.

Esto és un llamamiento si te'n recordes de Señalín crea un grupo en Facebook i puja alguna foto a l'internet que se lo merece.

2 replicantes:

Osukaru dijo...

La puta mareeeeeeee!!!... Señalín, diu!!!.

Per desgràcia si que m'en recorde de eixe "engendro". Encara s'utilitza?. Això... això es de quan anavem al cole, tía!. Jurl!.

Mirims dijo...

Ja ho sé pardal! És que últimament estic rememorant velles istòries, serà la nostàlgia dels anys de juventut.