martes, 15 de diciembre de 2009

Viva la gente!!

Esta mañana de paseo con la gente me encontré, al lexero, al cartero, al pulisia saludé. I tots en preguntaven el mateix: I les entraes per al Tirisiti quan les podré comprar???



Uuuufffff, ha arribat el moment del post de tots els anys.





Espere que estiga prou clar... espere.

Que tal la neu? Heu disfrutat molt o que??? Que bonico està Alcoi envoltat de muntanyes blanques redéu!! Este matí m'he alsat prontíssim (8.00 h.) i he desdejunat un café mega-espumoso de mi cafetera nueva mentre mirava el Barranc del Cinc, molt bucòlic la veritat, per desgràcia m'he arrimat massa a l'estufa i m'he cremat els camals del pijama. No ma fet massa gràcia eh! M'ha vingut al cap Mujercitas... fijate tú, què coses. L'escena eixa que Joe s'arrima massa a la llar i es crema el vestit i ha d'agagar-se i ballar soletes a la festa del Sr. Laurence.

També m'han vingut al cap Katharine Hepburn i Cary Grant a la Fiera de mi niña quan la pobra perd un tros de vestit i ell, galán como el que más, se li arrima per darrere per tapar el aspencao.

Estic la mar de cinèfila tú! Serà que el fretorro acomvoia a fer sessions interminables de manta, peli i sofà.

The end!

4 replicantes:

Lluís dijo...

Entonses, no me sacaría una pal 6 de enero?

Osukaru dijo...

Jo vull 5 per al 27 de desembre!!. Oído?.

Sí, esta fresqueta fa ganes de pegar una volteta per Alcoi i després per la nit vore pelis... de zombiiiiiiiisssss!!. Muajaja!.

Ie!. El acudido del post anterior... molt bo!

wella dijo...

Jo ahir vaig anar a Benasau i alló sí que era neu, maemeua!!! quan vaig tornar a casa, tenia les sabates banyades,les vaig posar davant la ratera i va començar a ixir fum... Ara tinc una socarrà en eixes botes digna d'una mujercita!!!

Mirims dijo...

Wella mos agrada massa la calentoreeetaaaa. Ay!!