jueves, 11 de marzo de 2010

Papá, papá quiero ir al Sirco... Quien quiera verte que venga a casa

Hui deu ser festa i no m'he enterat. He mirat el calendari laboral 2010 i no apareix l'11 de març com a festa. Deu ser que ací ens agrada tant i les tenim tan propet que la gent s'ha despertat hui amb més ganes que mai d'anar fent ambient al carrer. I no ho dic pels parats que tots els dimarts i dijous queden a les 10 del matí a la porta de l'ajuntament demanant que algú s'asome al balcó i els faja un poc de cas... més que siga el vedel. Més d'un dia he estat tentada de baixar i donar-li l'enhorabona al crac de la trompeta que es deixa els pulmons i alguna cosa més cada setmana, encara que millor m'espere a que arriben els dels tambors.
Des de ben matí (mmm les 9 i mitja aprox.) les portes del Más y Más no paren d'obrir-se i tancar-se, vinga el carro. Hui s'acabarà el gel, els gots de plàstic, i el vodka barato. Hui són Paelles a la Politècnica... un año más... hormones a tope i iaies escandalitzades. Un sirco más, i parlant de circo anit en vaig endur a casa un cartell per a la meua colecció de cartells. Este finde està ací el Circo Jamaica... amb la seua estrella el Canguro Rojo Boxeador, penjaré el poster junt al del Circo Alaska con los lunnis, el Wonderland y el Gran circo Italianao con sus tigres blancos.

2 replicantes:

Lluís dijo...

Eixa col·lecció de pósters no és res sense el "mitad león, mitad tigre... el LIGRE!"

Osukaru dijo...

Aaaaagh!. Un ligre!!. jajaja!.

Al teu nivell de frikisme sumali un +12 per eixa afició teua de coleccionar cartells de "sircos"... Amb eixe toc tan "naif"... uisss...

Jajaja!.