jueves, 27 de mayo de 2010

Ja tocaba

Este matí m'he trobat amb açò. Com que estan arreglant l'esglèsia que hi ha al Cami 42, "Los Pobres" que diuen, he tingut que creuar i anar per la vorera impar. S'ha de vore que diferent es veu tot des de l'altra vorera. Algú s'havia fijat en eixa esglèsia abans de que li col·locaren els andamis o andamitxs ?¿?¿(com diu ma mare)


Total que estan deixant-ho tot molt bonico (pffffffff). A lo que iba, com sempre vaig per l'altra part no m'havia adonat de en què s'ha convertit l'antic caixer automàtic de la CAM a la Glorieta.

JUMANJI

En un primer moment he pensat que eren de mentida però no, són floretes de veritat. Han invaït tot l'espai i asomen per l'aparador buscant el solet. M'ha fet gràcia, mira per on, fa poc vaig estar llegint un article sobre la iniciativa d'uns "terroristes urbanos" que es dedicaben a fer apareixer jardils a solars d'algunes ciutats. I en va vindre al cap, la mente funciona por asociaciones, el final de la peli "El cuchitril de Joe" quan converteixen el solar en un jarrbí urbà super xulo en un water penjant de la pared.


Ací podrien fer el mateix, fa poc els veïns del Partidor reclamaven que als solars se'ls doanra ús, ells pensaven en aparcaments, jo pense en jardilets.Cada loco con su tema y yo con mi botella de vino.

(grasies per esta frase Luis)

1 replicantes:

senilDion dijo...

No he entés bé si les floretes han ixit per voluntat pròpia o per acció d'algun comando terrorista particularment cruel. Les dos opcions molen.

Gràcies per votar portades per a La vida en chándal.

Has llegit El arte de volar o Notas al pie de Gaza? Són brutals els dos!!!

Besets!