martes, 25 de noviembre de 2008

Ai, voy colocá!! Uuuuuooooopppppssss. Encara no són les 10 del matí i porte 2 hores esnifant cola... como los niños del metro de Moscú, però insconscientemente. Estem en pleno montaje del Tirisiti i el teatre fa oloreta a pegamento del ultrafuerte... En fa por encendre un cigarro por si petamos todos. Hem tingut que obrir les finestres de l'oficna per que enserio fa molta olor, a mi m'agrada, el boss diu que prefereix l'olor de gasolina (eixa és una cosa que no entendré mai).

Per la finestra entra un rajet de sol que no arriba ni a calfar-me els dits dels peus... y eso que decian que iba a nevar. El tio del tiempo de Antena 3 no té ni idea.

Hui m'agradaria que fora 28 de desembre aixina cada vegada que sonara el telèfon podria contestar: Guardia Civil de Murcia digame... o Pastamania... Sé que tan sols queden dies, però estic ja prou cansada de repetir la mateixa cançoneta: No, la campanya per a tots els públics escomença el 20 de desembre... en servicam... No este no és el Calderón és el de d'enfront.

En fin Pilarin, que com tots els anys per estes dates estic insoportable, bascosa i enfadada con el mundo... No se me tenga en cuenta.

I com sé que vos interesa...


Fdo. La Señora de la casa de madera


0 replicantes: