miércoles, 4 de marzo de 2009

Eixa moda que s'ha escampat entre els adolescents de anar pel carrer amb la música del mòbil a tope... a mi no me mola naaa. Hui he pillat el bus perquè està ploent i el viatge ha sio eterno, debatiéndome entre el xunta xunta que venia de detrás i la COPE que sonava delante. No sé que era pitjor, el bus pareixia la guerra de los coros però sin Marta Sanxez, ni Mikel Erentxun ni coros ni ná! Xunta-Xunta Vs La COPE.
A mi esta moda en recorda als garrulos que anaven en el super loro al hombro escoltant música i fent el briquindans als pasos de peatons. S'escomensa aixina i s'acava escoltant carrusel deportivo en el transistor apegat a l'orella... bé a aquestes altures del s. XXI amb el mòvil apegat a l'orrella... bueno amb el pinganillo del blutuz. Mare de Déu que vellea fareu!!
FIN

6 replicantes:

Osukaru dijo...

Calla, calla!. Quina agonia de gentola!. Garrulos! Què són uns garrulos!!.

senilDion dijo...

No estaba muerto, estaba de parranda (lerele lele!). No em bonegues, que estic ací.

Lluís dijo...

Doncs si fot pel carrer, imagina't en classe. Estic pensant revendre tots els mòbils que requise.

Mirims dijo...

SEnil on és aci???

Anónimo dijo...

hi ha tota una cultura garrula per descobrir. La generació Politono-Semitono no ha fet més que fer la seua aparició en la faç de la terra... ai, mae; quina temó! :)

Anónimo dijo...

Yes undoubtedly, in some moments I can say that I acquiesce in with you, but you may be making allowance for other options.
to the article there is still a question as you did in the downgrade efflux of this beg www.google.com/ie?as_q=dtsearch desktop 7.53.7612 ?
I noticed the phrase you have in the offing not used. Or you functioning the black methods of inspiriting of the resource. I have a week and do necheg