viernes, 15 de mayo de 2009

Martyrs... redéu quin martiri!!!

Bueno... he sobrevivido. No és per a tant la peli eh! Se puede ver, això sí no li la recomanaria a la meua amiga Macu. He de dir que se me va fer moooollllttt llarga, massa.
La història està wai. Una xiqueta que ha estat torturada escapa i 15 anys despres es venja dels seus maltractadors... Fins ací, una peli norrrrmalll. La cosa va empijorant quan apareix una tipa flaca en plan fantasma de peli japonesa, por lo visto se ha puesto de moda que els "fantasmes" baixen escales fent el pino puente i amb els osos des cos descojuntaos... la diferència és que a esta peli no era de color blau (no sé si pillareu açò , però es que en les pelis orientals sempre són de color blavet). En aquest cas són més tirando a marrón.
I ara sentin-ho molt un pequeño spam. Yo haguera tallat la cinta quan la xina es mori, ahi ja intuïa un final... però no... la cosa sigue... i supose que és per açò per lo que la peli ha agradant tant que tampoc entenc perquè li tiren tantes flors, perquè si penses que és una peli les òsties i la sang estan ya super vistes al cine, supose que serà per fer-la un poc més atractiva o algo. La cosa és que hui en dia poca cosa impressiona al cine... (és una opinión personal). Deu minuts després de la mort de la xina... se descubre el pastel... vull dir s'enten la peli... entens la relació entre el que estas veent i el títol. cosa important per una banda perquè de vegades el títol de les pelis no té res a vore, vale que amb la traducció es perd però eso no vale como escusa. en eixe moment penses, otro posible final... però no, la cosa sigue... I sigue podriem dir que a peor.
Entenc que haja resultat tan forta a certa gent i més sabent que el video de Rock Dj de Robbie Williams va ser censurat... però ja vos dic que no és per a tant.
En conclusión, la gent està molt loka, la peli no està mal, eso si es fa eterna, si l'heu de vore, pixeu abans. I feu-ho en VO que total los xillidos son iguales en todos los idiomas.
Au.

1 replicantes:

german dijo...

quin torro, no?