miércoles, 28 de octubre de 2009

Hi ha un bar al que acostume a anar tots els dies per fer-me un "tímit" abans d'entrar a fer faena per les vespraes. El bar en questió sempre ha tingut fama de ser "un bar de xungos". Que voleu que vos diga, a mi m'es igual, el café el fan boníssim i a més acompanyen el tallat amb un cielo, hermosa, wapa, maja o linda... i això ja val l'euro que costa. Val a altres bars et posen una pastilleta de xocolate o una galleteta de conglomerat, però mira a mi m'alimenten més els piropos les coses com són.
Al bar en questió sempre hi ha algun extranger que s'ha perdut buscant un bar on li donen de dinar i ha anat a caure al "bar de xungos". hui m'ha fet molta gràcia vore com explicaba el cambrer els plats del menú. vore un home ballant el ball de los pajaritos mentre diu chiquen, alitas de pollo... Entremeses varios, ham, chesse, mortadela, xoriso. Brochets vegetables. Al final han demanat Paela... con una L.
Jo sempre m'asente darrere de la màquina tragaperres al final de la barra i faig que llig el periòdic mentre escolte les seues converses. Hui, com no, el tema eres els 4 gols que li van clavar ahir al Madrid i els 6 que anaven a clavar-li hui al Barça. És que són madridistes els xungos, que resentios.
Per la meua part espere que l'alcoiano quede bé esta vesprà i elimine al València, encara que això li provoque a mon pare un dilema moral.
Deportivo, deportivo!!!!

2 replicantes:

Lluís dijo...

Mmmmm... Trianón?

I lo del Deportivo m'ha llegao...

Mirims dijo...

jajajajajajajjajajajjajajjajajjajajja que liiiissstooooo. Mira que hi han bars de xungos eh!!