jueves, 28 de enero de 2010

Lo de pasarse el dia a l'hospital no mola gens. Les olors, al calor que fa dins (que és un poc exagerà), el moviment de gents cap ací i cap allà. Ahir en vaig passar un rato observant, portava un llibre, però no conseguia concentrar-me en ell, estàven passant massa coses al meu voltat. Ara un zelador (si, si és amb Z com Mazinguer) amb una llitera, ara una infermera amb un montó d'expedients... ara uno de verd, ara uno de lila, ara uno de blau, ara uno de blanc.
Mentre esperava que passara el temps i mon pare isquera del quiròfan faig vore passar 6 parturientes, 6!! Que entraven amb les sues panxotes i ixien amb els seus monstruitos dins d'incuvadores. Vaig flipar molt amb la quantitat de dones que vaig vire pasar cap al paritori i els quiròfans. Ho comentava amb una xica que també esperava que sa mare isquera d'una operació... Ella dia que "debe de haber algun cambio de luna" perquè no era normal tant de part. Hui m'he enterat de la vertadera causa de l'elevat número de parts.
Segons el Periódico de Catalunya i Pedro Piqueras: "El 2-6 del Bernabéu y el golazo de Iniesta en Stamford Bridge han provocado un aluvión de partos esta semana en Barcelona fruto de la euforia entre los culés". En Barcelona i en Alcoi. Ni canvi de lluna ni gallinas en ácido acètico. Visca el Barça i visca Guardiola!!!
A banda d'això, l'operació bé, gràcies a tots els que us heu preocupat. Després de 4 hores el Sr. Rodolfo va ixir de lo més content, supose que l'anestèsia va influir en això. Vaig poder vore-lo nomès ixir i estava de caxondeo amb les infermeres.
Metge: Que vol que fem en l'òs que li hem tre?
Mi padre, què ligue: Xe, que llàstima que la meua dona fera ahir puxero.
Metge: jajajajaa
Mi padre, que ligue: Me'l puc endur? Posa'l a un tupper que tinc dos gossets!
Metge: jajajajaja. Bé l'enviarem al banc d'ossos.
Sí, ve de família.

4 replicantes:

senilDion dijo...

M'alegre molt pel senyor Rodolfo!

miguel dijo...

espero por el bien de las mamis que no salgan sixtillizos

Viper dijo...

M'alegre, m'alegre jo també. Done fe de lo catxondo que és...

Mirims dijo...

Gràcietes!!

Luis... caxondo qui, o què?¿ Mon pare o que guanye el barça ajjajajaja