jueves, 4 de junio de 2009

Tengo una debilidad, ¡ay qué calamidad!,mi vida es un disgusto.

De veres que pensava que lo habia soñao... Però no, Los Imperdibles estan casi casi ací. Lo de Imperdibles és una traducció lliure de 'The Expendables' (abans que li posen un només xungo el pose jo) L'última rallada mental d'Stallone, que escriu, dirigeix i protagonitza aquesta peli de super acción. Amb un repartiment espetacular... riete tu de las pelis de Woody Allen, ja firmava jo per tindre un paperet en aquesta peli... Encara que en tocara ser la camarera que mori als primers 3 minuts de la cinta. Ja fa temps que vaig llegir que se tramaba algo, però es que viendo lo que va a ser, ai Dios... Va a ser orgásmico!!
Mickey Rourke, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Sylvester Stallone i al looorooo el excelentísimo gobernador de California Arnold Schwarzenegger. Veent el percal es preguntareu.... me falta alguien... Po si, falta Jean-Claude Van Damme. Però pel que pareix quan Stallone li va pegar un toc al movil per explicar-li el rollo tan sols li va dir, tu tranqui Jean-Claude, que et faras un fart de pegar òsties i guanyaras una pasta gansa... Al que Van Damme va preguntar... però com és el meu personatge (com si el tio es currara els seus personatges en plan Stanislavski) total que el tio gamba va denegar participar-hi... Que bobo. El que no sé és si li van proposar un paperet a Steven Seagal, no se un cameo por respeto a los mayores o algo es mereix digo jo. Supose que Stallone pensaria... Si comence a repartir paperets a viejas glorias no guanyarem pa grecian 2000.
Pel que fa a l'argument... si de verdad importa en una peli com aquesta:
Un grupo de mercenarios asume una misión para derrocar a un dictador en América
del Sur. Irán a la isla caribeña de Corzo, una pequeña y poco desarrollada
nación cerca de Cuba, para aplicarse violentamente contra el dictador y sus
tropas.

Pa que més no?

SIX WARRIORS

THE LEGEND OF CINEMA

COME BACK







Ai se me ponen los pelillos de puntaaa!!!

4 replicantes:

Osukaru dijo...

Ja que están, jo haguera clavat també a Kurt Russell, Jackie Chan i li haguera tornat a tocar a Juan Claudio Van Damme pa' que no es fera el bobo i Steven Seagal.

I despres els enviaría a tots juntets de la má a El Hormiguero!!.

Jajaja!.

Mirims dijo...

Ya te digo cara higo!!

Que está pasando en el Hormiguero... Famosos 2x1.

senilDion dijo...

A mi la que m'agradava era esta
http://www.youtube.com/watch?v=fxHVM9IxRVM

(vaig amb retràs, ja ho sé, però és congènit)

Anónimo dijo...

preberite celoten blog, kar dober